lunes, 23 de abril de 2012

Rarebirdspain - Disefoto - Leica culmina amb èxit la XI Marató Ornitològica de SEO/BirdLife


[Castellano más abajo]

Ja està. Després de retardar un dia del previsible 21.4.2012 al teòricament més interessant meteorològicament parlant 22.4.2012, l'equip Rarebirdspain - Disefoto - Leica va culminar ahir amb èxit la XII marató ornitològica d SEO/BirdLife que tancàvem, passades les 22 hores, al Delta de l'Ebre.

Amb la participació del mateix equip que el 2011 ens va dur al primer triomf en diversos anys, l'equip va estar format per Joan Antó (Sant Carles de la Ràpita), Carolina García Martí (Barcelona), Ricard Gutiérrez (L'Hospitalet de Llobregat) i Sergi Sales (Sant Feliu de Llobregat) i vam recòrrer zones del litoral central català, la plana de Lleida, Prepirineu i Pirineu lleidatà així com el delta de l'Ebre.

En una jornada marcada per les baixes temperatures, boires, pluges a estones i una migració pel general amb cert retard, aquesta ha estat una marató molt complicada de planificar i executar, havent de prendre decisions en cada moment que fins i tot ens van obligar a modificar l'itinerari previst 'en directe'. Els resultats, però, i d'acord amb la planificació prèvia s'han ajustat no únicament a la previsió inicial sinó superant d'una espècie a la previsió que en diem 'òptima', pel que estem contents ateses les circumstàncies.

Volem agrair el suport del nostre sponsor DISEFOTO que va proporcionar-nos material en proves com s'ha esmentat a un post anterior i que es va revelar com a molt útil en les condicions climàtiques esmentades. Així mateix la botiga TotBo ens va facilitar elements d'alimentació molt rellevants com el croissant XXL que ens va donar forces i energies per tirar endavant tota la nit i tot el dia.

Properament redactarem l'habitual crònica de la marató però de moment, i per fer boca, us deixem algunes imatges de la cursa obtingudes pel nostre membre ebrenc, en Joan Antó.


 
 
 
 
 
 
 
 


Ya está. Tras retrasar un día del previsible 21/04/2012 al teóricamente más interesante meteorológicamente hablando 22/04/2012, el equipo Rarebirdspain - Disefoto - Leica culminó ayer con éxito la maratón ornitológica de SEO / BirdLife que cerrábamos, pasadas las 22 horas, en el Delta de l'Ebre.

Con la participación del mismo equipo que en 2011 nos llevó al primer triunfo en varios años, el equipo estuvo formado por Joan Antó (Sant Carles de la Ràpita), Carolina García Martí (Barcelona), Ricard Gutiérrez (L'Hospitalet de barcelona) y Sergi Sales (Sant Feliu de Llobregat) y recorrimos zonas del litoral central catalán, la plana de Lleida, Prepirineo y Pirineo leridano así como el delta del Ebro.

En una jornada marcada por las bajas temperaturas, nieblas, lluvias a ratos y una migración por lo general con cierto retraso, esta ha sido una maratón muy complicada de planificar y ejecutar, debiendo tomar decisiones en cada momento que incluso nos obligaron a modificar el itinerario previsto 'en directo'. Los resultados, sin embargo, y de acuerdo con la planificación previa se han ajustado no sólo a la previsión inicial sino superando de una especie a la previsión que llamamos 'óptima', por lo que estamos contentos dadas las circunstancias.

Queremos agradecer el apoyo de nuestro sponsor DISEFOTO que proporcionarnos material en pruebas como se ha mencionado en un post anterior y que se reveló como muy útil en las condiciones climáticas mencionadas. Asimismo la tienda TotBo nos facilitó elementos de alimentación muy relevantes como el croissant XXL que nos dio fuerzas y energías para sacar adelante toda la noche y todo el día.

Próximamente redactaremos la habitual crónica de la maratón pero de momento, y para hacer boca, os dejamos arriba algunas imágenes de la carrera obtenidas por nuestro miembro ebrense, Joan Antó.




No hay comentarios: