jueves, 2 de mayo de 2013

Comença la marató 2013 [Empieza el maratón 2013]

Rarebirdspain - Disefoto - Leica Birdracing Team

#rbst2013: Joan Antó, Carolina García, Ricard Gutiérrez & Sergi Sales

Ja hi tornem a ser. Altre cop amb moltes ganes. L'oportunitat que representa veure gairebé tota l'avifauna d'un territori en un dia no es pot menystenir. No podem deixar-la passar  per alt. I més enguany que sembla tenim (o hem tingut) una migració que ens ha dut espècies rares i escasses com el papamosques de collar, arpella pàl·lida russa, piula golaroja... Ja veurem si sortiran el cap de setmana però si més no el fet que no sigui finals d'abril sinó principis de maig afegeix un toc de variació a la 'cursa' i esperem fer una bona marca.

Durant la marató piularem a twitter amb l'etiqueta #rbsbt i podeu anar veient, si no teniu twitter, el que (ens) passa durant la marató ornitològica, abans durant i després.

A veure si millorem la nostra marca! I... ens veiem pel camp!

#rbsbt (Rarebirdspain Disefoto - Leica birdracing team)





Ya estamos otra vez en el lío. Otra vez con muchas ganas. La oportunidad que representa ver casi toda la avifauna de un territorio en un día no se puede menospreciar. No podemos dejarla pasar por alto. Y más este año que parece tenemos (o hemos tenido) una migración que nos ha llevado especies raras y escasas como el papamoscas de collar, aguilucho papialbo, bisbita gorgirrojo... Ya veremos si saldrán el fin de semana, pero por lo menos el hecho de que no sea finales de abril sino principios de mayo añade un toque de variación en el maratóny esperamos hacer una buena marca.

Durante el maratón tuitearemos en twitter con la etiqueta # rbsbt  aunque si no teneis twitter, podreis saber lo que (nos) pasa durante la maratón ornitológica, antes durante y después en este blog mediante el 'applet' lateral.

A ver si mejoramos nuestra marca! Y. .. nos vemos por el campo!

# rbsbt (Rarebirdspain - Disefoto - Leica Birdracing team)

No hay comentarios: