viernes, 7 de mayo de 2021

#rbsbt participarà en el Global Big Day 2021 tot i el covid-19

 

El dia 8.5.2021 és el dia mundial dels ocells migratoris i es celebra el Global Big Day, el típic dia de realització de les maratons ornitològiques de primavera de cada any. Menys el 2020. I el 2021. El Covid-19 té encara vigent el toc de queda a Catalunya i no podem fer activitat nocturna. Tampoc convé ajuntar-se massa gent tot el dia en el mateix vehicle. Per aquest motiu el 2021, tal i com vam fer el 2020, enguany el Global Big Day del nostre equip Rarebirds Swarovski Optik serà especial i atípic. Però ple d'ocells.

De les Canàries, on hi haurà en Gorka Gorospe cercant endèmics i migrants, a la costa catalana i aiguamolls interiors per on passaran Oriol Muntané i Ricard Gutiérrez a les estepes de Lleida que seran prospectades per Sergi Sales, mirarem de contribuir a aquesta celebració i palesar l'interès de l'observació de la fauna, del gaudiment de l'espectacle de la migració i de la diversitat de la nostra zona biogeogràfica de la mà de l'óptica Swarovski.

Tothom al camp, som en migració, és primavera, els ocells ens esperen! Els propers dies us informarem del que hem vist i del més destacat. Podeu seguir els resultats del GBD aquí!.



No hay comentarios: